Nettbutikker anbefalt og ikke anbefalt.

Anbefalt

  • Her er et knippe butikker jeg er for øyeblikket kunde hos, og har ingenting negativt å melde om.
Komplett.no
Dustin.no
Netshop.no
MPX.no
Elkjøp (Med forbehold om at du tar med deg en teknisk person ved reklamasjon/feil/garanti)
CDON.COM /CDON.NO

Ikke Anbefalt

  • Deal.no
Har hatt en del kjøp fra denne butikken og var veldig fornøyd fram til en reklamasjon sak dukket opp.
Ekstremt liten vilje til å hjelpe, vanskelig og tungvindt retur. Lang reklamasjonstid (Returnert en disk som det var problemer med, og etter innsendelse tok saken 4 uker for å vurdere at den var ødelagt). Ville ikke erstatte produktet, men valgte til slutt og tilbakebetale kjøps-summen. Helt greit om det er en vanlig butikk i nabolaget, men med en nettbutikk må man jo betale for porto på nytt.  Jeg har avsluttet kundeforholdet til Deal.no og anbefaler alle om å ikke kjøpe noe hos dem.
  • Amentio / Datakjeden
Etter en nylig konkurs av firmaet som slo sammen begge overstående ble det nystart og en lovnad om bot og bedring. Jeg har bestilt og kjøpt fra begge butikke i senere tid og kan melde om store forsinkelser, delvis leverte varer, kan ikke kansellere ordren lengre, og rett og slett mye rot.. Ikke kjøp fra disse butikkene lengre. Så: ANBEFALES IKKE
For en mer detaljert beskrivelse klikk her
  • CDON.COM /CDON.NO
 Ny butikk innenfor data og tilbehør. Rask levering og rette varer til lave priser, anbefales på det området. Retur etter skade mangler er et helt annet system, her er det først og fremst kunden som har ødelagt varen og ingen andre, varen må til sverige og må derfor tollklareres. Og alt dette tar tid, etter 6 uker med DOA hovedkort venter jeg fremdeles på svar om jeg får nytt, og da må jeg i så fall vente til hovedkortet kommer inn på deres lager igjen. Så: Anbefales om du ikke vil tenke på returer og skader, Anbefales IKKE om du tenker at elektronikk er ømtåelig og kan/vil gå i stykker.
Oppdatering: CDON.COM rettet opp i "misforståelsen", og sendte ny del. Jeg er fornøyd, men det tok veldig lang tid. (ca 2mnd)
  • Kontorutstyr.com

En butikk jeg ikke har brukt, men sjekket ut litt nærmere.. Et tips er at dette virker litt useriøst selv om det er billig der. Og til informasjon... Portoen tipper over 200,- ved første gramms forsendelse!

  • Pixmania.com

Denne butikken aveterer at de er norsk og holder til i norge... Vel, hvorfor sendes da alle varer fra frankrike og har det meste på fransk med leverte varer?  F.eks: Mobiltelefonen er grunnstillt på fransk.  Det er en del negativ omtale om firmaet, og jeg har valgt å styre langt unna denne butikken selv om prisene er gode.
For en mer detaljert beskrivelse klikk her

Til informasjon så er jeg en part som kommer med min ytring om erfaringer og kan ikke gjøre annet enn å tipse om det jeg har erfrart.