Tjenester

Lånemaskin/Leiemaskin  Laptop 0  Laptop 1  Laptop 2  Laptop 3  Laptop 4  Netbook  Stasjonær  Server   Filserver tjeneste

 

 

 

 

Låne / Leiemaskin.

Gegabytes har i dag 4 Laptopper, 1 netbook og en stasjonær maskin for utlån. Maskinene leveres som en erstatning for maskin som er til service eller til erstatning. Etter at du har levert tilbake maskinen, blir den resatt til den stand den var før utlånet tok sted. (Dvs: Alt du har gjort og evnt. ikke gjort blir slettet og ingen spor eller passord blir liggende igjen.)

Ingenting er gratis i livet, og det er ikke utlånet heller. Ved utlån som erstatning for maskin til reparasjon er det en fast pris på 200,- Prisen dekker lån av maskin til du har din egen tilbake hos deg. Ved bare utlån / Leie av maskin, ta kontakt for pris da tid, lånetid, maskintype og andre faktorer spiller inn.

Har du planer om å kjøpe ny maskin, men vil prøve hvordan et oppgradert operativsystem føles og ses? Muligheten for å låne maskin for å prøve dette er tilstede så lenge det ikke er behov for den andre steder.

 

Tilbake Til Toppen

Maskinpark

 Laptop 0:
  Tilgjengelig
OS: Windows 7 Ultimate Norsk
Acer Aspire 5530 - AMD M780, 2000 MHz, 4 GB (DDR2 SDRAM), ATI Radeon HD 3200, 300GB Sata HD. 15,4w" Hi-Gloss LCD. Wi-fi, BT, Webcam, SD reader, HDMi + + + 

Dagspris: 50,-  Ukepris: 150,-  Månedspris: 350,- Dette er for en klargjort maskin for ditt bruk og sletting av informasjon og annet som er lagret på maskinen ved innlevering. (Kun ved Uke/Mnd leie) Mot et tilegg i prisen kan media som du har lastet ned/overført inn på denne maskinen i låneperioden (Bilder, musikk osv) brennes til dvd.

 

 

 

 Tilbake Til ToppenLaptop 1:
  På Utlån
OS: XP pro Norsk
Compaq Evo n1000v - Intel Pentium 4, 2200 MHz, 512 Mb (DDR SDRAM), MOBILITY RADEON 7500, 30GB HD. 14" LCD.

Dagspris: 40,-  Ukepris: 130,-  Månedspris: 300,- Dette er for en klargjort maskin for ditt bruk og sletting av informasjon og annet som er lagret på maskinen ved innlevering. (Kun ved Uke/Mnd leie) Mot et tilegg i prisen kan media som du har lastet ned/overført inn på denne maskinen i låneperioden (Bilder, musikk osv) brennes til dvd.

 

 

 

 

Tilbake Til ToppenLaptop 2:Tilgjengelig

OS: XP pro Norsk / Windows 7 Norsk
HP Pavilion ze2000 - Mobile Intel Celeron M 370, 1500 MHz, 1.2 GB (PC2700 DDR SDRAM), Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphic, 120GB HD, 15" LCD. (Kan brukes til alle operativsystem og vanlig bruk. Denne maskinen anbefales til vanlig da den er stabil og gjennomgående god.

Dagspris: 40,-  Ukepris: 130,-  Månedspris: 300,- Dette er for en klargjort maskin for ditt bruk og sletting av informasjon og annet som er lagret på maskinen ved innlevering. (Kun ved Uke/Mnd leie) Mot et tilegg i prisen kan media som du har lastet ned/overført inn på denne maskinen i låneperioden (Bilder, musikk osv) brennes til dvd.

 

 

 

 

Tilbake Til ToppenLaptop 3:Tilgjengelig

OS: Windows 7
 Dell Latitude D620 - Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T7200, 2000 MHz, 2 GB (DDR2-533 DDR2 SDRAM), Mobile Intel(R) 945 Express (256 Mb), 120GB HD, 15.6"LCD. (Min egen bruksmaskin men kan lånes ut om det skulle være behov for det)

Dagspris: 50,-  Ukepris: 200,-  Månedspris: 400,- Dette er for en klargjort maskin for ditt bruk og sletting av informasjon og annet som er lagret på maskinen ved innlevering. (Kun ved Uke/Mnd leie) Mot et tilegg i prisen kan media som du har lastet ned/overført inn på denne maskinen i låneperioden (Bilder, musikk osv) brennes til dvd.

 

 

 

Tilbake Til ToppenLaptop 4:Tilgjengelig

OS: XP Home Norsk
HP Pavilion ZE4404EA - Mobile Intel Celeron, 2000 MHz, ATI Radeon IGP-340M,  448 Mb (PC2100 DDR SDRAM), 20GB HD. 14" LCD

Dagspris: 30,-  Ukepris: 100,-  Månedspris: 250,- Dette er for en klargjort maskin for ditt bruk og sletting av informasjon og annet som er lagret på maskinen ved innlevering. (Kun ved Uke/Mnd leie) Mot et tilegg i prisen kan media som du har lastet ned/overført inn på denne maskinen i låneperioden (Bilder, musikk osv) brennes til dvd.

 

 

Tilbake Til ToppenNetBook:Tilgjengelig

OS: XP Pro Norsk
Compaq Mini 730EO - Intel Atom, 1600 MHz, 1 Gb DDR2-800 DDR2 SDRAM, Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family, 80GB HD, 10,1" LCD.

Dagspris: 60,-  Ukepris: 100,-  Månedspris: 250,- Dette er for en klargjort maskin for ditt bruk og sletting av informasjon og annet som er lagret på maskinen ved innlevering. (Kun ved Uke/Mnd leie) Mot et tilegg i prisen kan media som du har lastet ned/overført inn på denne maskinen i låneperioden (Bilder, musikk osv) brennes til dvd.

 

 

 

Tilbake Til ToppenStasjonær:Tilgjengelig
OS: Dos 6.2 / Windows 3.1 / Windows 95 / Windows NT / Windows 98 / Windows ME / Windows 2000 / Windows XP Home/Pro Windows Vista / Windows 7 - Valgfritt
Compaq D530 - Pentium 4HT, 3.2GHz, Valgfri Ram DDR400, 5 Pci slotter som kan kjøre det meste. 256 MB AGP Skjermkort.. osv...Maskinen monteres med det behov du måtte ha. Dette er en maskin som kan kjøre som fil/net server om det er behov.

*Dagspris: 100,-  *Ukepris: 250,-  *Månedspris: 500,- Dette er for en klargjort maskin for ditt bruk og sletting av informasjon og annet som er lagret på maskinen ved innlevering. (Kun ved Uke/Mnd leie) Mot et tilegg i prisen kan media som du har lastet ned/overført inn på denne maskinen i låneperioden (Bilder, musikk osv) brennes til dvd. *Prisene på denne maskinen vil variere i.h.t hvor mye utstyr som skal være med maskinen.. Men overnevnte pris vil gi deg mer enn nok kraft, minne og lagring for det meste.

 

 

 

 

 

Tilbake Til Toppen
FilServer/Server:


OS: Valgfritt, men normalt sett XP Pro eller Windows 7 for de fleste brukere, en del filservere leveres med webgrensesnitt og trenger derfor litt kunnskap og en annen maskin for å konfigureres, dette må klargjøres ved reservasjon.  Alt ettersom hvilken arbeidsoppgave den skal utføre, så vil serveren produseres etter behov. En 6 TeraByte Filserver trenger ikke mye kraft, men en del disker, og jo mer plass man trenger jo dyrere blir alt selvfølgelig.

Alternativt er det mulig å bruke ekstern filserver (FTP/Web) hos GegaByteS, her er det opp til 30 TeraByte Tilgjengelig (10 TeraByte ekstra om nødvendig). 50megabit inn og 50megabit ut.
Prisen på dette vil i så fall  reflektere antall gb som lagres, og om det skal ha backups, samt lagringstid og tilgjengelighet. (online/offline/on demand)

1 TeraByte (TB) = 1024GigaBytes - 1 Gigabyte (GB) = 1024 MegaBytes   
En DVD plate er vanligvis 4 GB, en cd plate er vanligvis 700mb, en mp3 fil er vanligvis 5mb, et bilde er vanligvis 2mb

 

 

 

 

 

Tilbake Til ToppenBackup/Ekstern lagring:


Et alternativ jeg tilbyr noen. Her lagrer du dine bilder som enten fotoalbum (som du og dine har tilgang til via nettet i hele verden (passordbeskyttet)) eller som vanlig fil-lagerplass. En enkel og grei løsning om du skulle få hardisk krasj, eller miste bærbar/mobil. Jeg vil heller anbefale Eurofoto.no eller annen online tjeneste da disse kan gi et mye bedre tilbud pr mb enn det jeg kan gjøre.
Eurofoto gir f.eks 3mnd gratis ubegrenset plass for bilder, og hvis du kjøper et produkt fra dem, gis det 12mnd forlengelse pr.gang. (antar det er 12 mnd fra kjøpsdato av produkt, så du kan ikke få 3 år ved 3 kjøp 3 dager etterhverandre, da må det gå 11,9 mnd i mellom hvert kjøp)  Dette er et godt tilbud etter min mening... En annen mulighet er å rett og slett kjøpe 6mnd eller 12mnd for for 90,-/180,-

1 TeraByte (TB) = 1024GigaBytes - 1 Gigabyte (GB) = 1024 MegaBytes   
En DVD plate er vanligvis 4 GB, en cd plate er vanligvis 700mb, en mp3 fil er vanligvis 5mb, et bilde er vanligvis 2mb

 

 

 

 

 

Tilbake Til Toppen


 

Alle Maskiner kan leveres med alt av tenkelig utstyr du måtte trenge.

Noen Eksempler: Wi-Fi, TVkort, VideoKort, LydKort, SatellittKort, Mus, Trackball, Tastatur,  Diskettstasjon (Floppy disk 3.5"), Serielle og Paralelle utganger, Tapestreamer, Scsi tilkoblinger, Sata tilkoblinger og masser av andre løsninger. Her er det snakk om til alle typer maskiner, stasjonære, laptopper og netbooks.


Tilbudet gjelder bare bekjendte og de som er innenfor deres kretser.